Luchtvracht transport

Export Perishables vanaf Schiphol

Bij perishables, zoals bloemen en planten, gaat om de meest geschikte verzender en om snelheid. De partijen dienen vers en ongeschonden op de plaats van bestemming aan te komen. Aircargo is specialist op het gebied van het inboeken van perishables en wordt door haar opdrachtgevers omschreven als snel, betrouwbaar en professioneel.

Goede connectie
Aircargo heeft vooral opdrachtgevers die dagelijks perishables willen exporteren. Dat neemt niet weg dat u uiteraard ook bij ons terecht kunt voor een eenmalige zending. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van luchtvaartmaatschappijen. Daardoor kunnen wij uw perishables naar iedere buitenlandse bestemming vervoeren. U krijgt waar voor uw geld. Onze goede connecties met de luchtvaartmaatschappijen staan er garant voor, dat u geen cent te veel betaalt.

Waarom Aircargo?

- Iedere buitenlandse bestemming mogelijk.
- Goed contact met alle luchtvaartmaatschappijen die in Nederland opereren.
- Kleine teams, dus snel en professioneel contact.
- De procesbegeleiding van de export van uw perishables wordt geregeld door één persoon gedaan, waardoor u altijd een duidelijk aanspreekpunt hebt.

Project cargo

Export groot materiaal en machines
Export van groot materiaal en grote machines vraagt om expertise. Met de ervaring, vakkennis en het brede netwerk van Aircargo kunt u erop rekenen dat dit proces snel en zorgvuldig wordt uitgevoerd. Uiteraard geldt ook hier een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding.

Zorgvuldig verzenden
Aircargo onderhoudt goed contact met verschillende airlines. Hierdoor kunnen wij exact selecteren welke partij uw omvangrijke zending met zorg op de plaats van bestemming brengt.

Eén aanspreekpunt
Een van de kernwaarden van Aircargo is persoonlijk contact. Voor een snelle en accurate afhandeling van uw aanvragen heeft u zoveel mogelijk contact met één professionele medewerker. Hij begeleidt het complete proces en draagt waar mogelijk bij aan een goede afronding. Geen tijdrovend ‘doorverbinden’ maar snel en goed werk, dat is waar u op kunt rekenen bij Aircargo.

Waar ook ter wereld
Aircargo is aangesloten bij het WCA. Dat verzekert u ervan dat de export veilig verloopt.

Groot materieel en grote machines kunnen wereldwijd naar elk land verzonden worden.
Aircargo.nl is een onafhankelijke luchtvrachtexpediteur. Dat betekent dat wij geen enkele verplichting hebben ten aanzien van welke luchtvaartmaatschappij dan ook. Daarom zijn we steeds in staat om u een optimale oplossing te bieden onder de op dat moment meest gunstige condities.
Worldwide AirCargo

“The tougher it gets the better we are”

Een sterk team
Onder leiding van Carl Haspels maakt Aircargo een gezonde groei door. Carl is een jonge ondernemer die zijn sporen heeft verdiend in de logistiek. Met een professioneel netwerk worden opdrachtgevers uit de hele wereld bediend. Zijn motto is ‘geen opdracht te moeilijk’. Ongeacht de wijze van vervoer, door de lucht, over de weg of over zee, staan kwaliteit, service en een scherp tarief voorop.

Kernwaarden
Het team van Aircargo werkt vanuit dezelfde spirit. Met elkaar hebben ze de kernwaarden voor het bedrijf ontwikkeld en worden deze waar mogelijk kenbaar gemaakt of toegepast. Lees hier de kernwaarden

Cargo by Air

"AirCargo denkt mee en komt proactief met voorstellen om het project tot een succes te maken. Een fijne samenwerking."

Carl Haspels
CEO, AirCargo

Customs

Met douanedoc.com bieden wij exportbedrijven de mogelijkheid om snel en uiterst voordelig uitvoeraangiftes te verwerken. Een e-mail sturen met uw gegevens is voldoende, u ontvangt per omgaande het kant-en-klare uitvoerdocument.

Meer informatie
Customs control
Neem contact op
Aircargo
Postadres: Postbus 216, 2130 AE Hoofddorp
Bezoekadres: Jacobus spijkerdreef 254, 2132PZ Hoofddorp

Goederenafleverpunt: Bijlmermeerstraat 30, 2131HC, Hoofddorp

Telefoon: +31 88-0882407

Email: info@aircargo.nl
KvK nummer: 34251536
BTW nummer: NL816027821.B01
Rekeningnummer: NL62 RABO 0333 0620 19
SWIFT ABN: RABONL2U
 • Postadres:
 • Postbus 216
 • 2130 AE Hoofddorp
 • Bezoekadres:
 • Jacobus spijkerdreef 254
 • 2132 PZ Hoofddorp
 • Goederenafleverpunt:
 • Bijlmermeerstraat 30
 • 2131 HC Hoofddorp
 • KvK nummer: 34251536
 • BTW nummer: NL816027821.B01
 • IBAN: NL62 RABO 0333 0620 19
 • SWIFT: RABONL2U
AirCargo.nl © 2019
Privacyverklaring
phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram