just in time

Onder leiding van Carl Haspels maakt Aircargo een gezonde groei door. Carl is een jonge ondernemer die zijn sporen heeft verdiend in de logistiek. Met een professioneel netwerk worden opdrachtgevers uit de hele wereld bediend. Zijn motto is ‘geen opdracht te moeilijk’. Ongeacht de wijze van vervoer, door de lucht, over de weg of over zee, staan kwaliteit, service en een scherp tarief voorop.

Het team van Aircargo werkt vanuit dezelfde spirit. Met elkaar hebben ze de kernwaarden voor het bedrijf ontwikkeld en worden deze waar mogelijk kenbaar gemaakt of toegepast.

De kernwaarden van Aircargo zijn:

Passie & gedreven
Het team is gedreven om het bedrijf succesvol te laten zijn, het bedrijf te laten groeien. Er is passie voor het werk, voor de klanten, om exact datgene te kunnen doen wat nodig is.

Onbegrensde service
Het team gaat van de geëffende paden voor hun klanten. In principe onbegrensd. Het gaat net een stap verder dan andere partijen en dat lukt ook. Natuurlijk niet altijd, maar dan staan de mannen en vrouwen van Aircargo zo dichtbij hun klanten dat er direct en effectief wordt gediscussieerd richting een oplossing.

Lef hebben & innovatie
Met name directeur Carl belichaamt deze kernwaarde. Met een gezonde dosis bluf en lef opereert hij in een Global Market en haalt zo zeer uiteenlopende markten binnen. Met deze kernwaarde is hij ook in staat overnames, samenwerkingen en eventuele fusies te bewerkstelligen. Deze kernwaarde straalt direct af op het team dat zich hierdoor uitgedaagd voelt om in eenzelfde lijn te opereren.

Snel & sterk
Deze kernwaarde wordt gedragen door het hele team. Na iedere aanvraag volgt supersnel een offerte, sneller dan de klant wellicht gewend is van grotere logge partijen. Er wordt snel geschakeld, snel worden oplossingen aangedragen. Een sterk team, dat ervaren de klanten. Is iemand er niet, of van zijn plek, pakt een collega iets feilloos op en gaat de operatie geruisloos door.

Waar voor je geld
Met deze kernwaarde wordt aangegeven dat zaken ook op financieel gebied goed geregeld zijn en duidelijk. Aircargo mag dan niet de goedkoopste logistieke partner zijn, maar zeker ook niet de duurste. Binnen deze marges krijgen klanten waar voor hun geld en weten zij precies waar men voor betaalt op basis van heldere en transparante afspraken.

Emailverzoek via de site

Aircargo

Postadres: Postbus 216, 2130 AE Hoofddorp
Bezoekadres: Jacobus spijkerdreef 254, 2132PZ Hoofddorp

Goederenafleverpunt: Bijlmermeerstraat 30, 2131HC,  Hoofddorp

Telefoon: +31 88-0882407

Email: info@aircargo.nl
KvK nummer: 34251536
BTW nummer: NL816027821.B01
Rekeningnummer: NL62 RABO 0333 0620 19
SWIFT ABN:  RABONL2U

Telefoon: +31 88-0882407