Import

Aircargo.nl verzorgt naast het exporteren van goederen, ook de import van uw goederen. Dit doen wij niet alleen via luchtvracht, maar ook via zeevracht. Wij zijn specialist in het importeren van perishables (bloemen, planten, groenten en fruit), pharma, pallets, grote machines en diepvriesproducten. Laat u goederen betrouwbaar importeren door Aircargo.nl.

Eén van onze specialismen is de import van aan bederf onderhevige goederen. Perishables, zoals bloemen, planten, groeten en fruit, dienen met de juiste temperatuur worden vervoerd. Onze medewerkers behandelen uw perishables met de grootst mogelijke zorg.

Zodra wij een ‘arrival notice’ krijgen van de warehousing op Schiphol, doen wij aangifte bij de douane en halen uw goederen op. Vervolgens leveren wij de goederen zo snel mogelijk af. Wanneer uw goederen via zeevracht worden geïmporteerd, arriveren deze in de haven van Rotterdam en worden daarna bij u afgeleverd. Wij leveren zendingen van deur tot deur, op elke bestemming binnen Europa. Hiervoor gebruiken wij onze eigen vervoersmogelijkheden, maar werken tevens nauw samen met gerenommeerde transporteurs uit ons netwerk.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact met onze opdrachtgevers staat bij ons centraal. Wij geloven in korte lijnen. De diverse specialistenteams van Aircargo.nl informeren elkaar voortdurend over de voortgang van zendingen en het contact met de opdrachtgevers, zodat er continu snel kan worden gehandeld en u voortdurend op de hoogte blijft.

Betrouwbaar

Wij hebben geen enkele verplichting ten aanzien van de luchtvaartmaatschappijen, rederijen of agenten. Hierdoor zijn wij vrij in het kiezen van de luchtvaartmaatschappij of rederij die het meest geschikt is voor uw zending. Wij zorgen altijd voor de meest optimale en slimste oplossingen.

Wilt u goederen importeren, zoals bijvoorbeeld perishables? Neem dan vrijblijvend contact op met Aircargo.nl. U kunt ons mailen via info@aircargo.nl of bellen naar +31 (0)88 088 2407.

Aircargo.nl is een onafhankelijke, logistieke dienstverlener en hebben geen enkele verplichting ten aanzien van luchtvaartmaatschappijen of agenten. Of het nu gaat om weg- of luchtvrachttransport; wij bieden u de meest optimale oplossingen tegen de meest gunstige condities en verzorgen uw vracht met de nodige zorg en aandacht en zorgen dat deze snel op de bestemming wordt geleverd.

The smartest solutions for the best value

Neem contact op

Aircargo.nl

Postadres
Postbus 216, 2130 AE Hoofddorp

Sales & Finance
Jacobus spijkerdreef 254, 2132 PZ Hoofddorp

Operations & Customs
Airborne Avenue 59, 2133 LV Hoofddorp

Telefoon: +31 88-0882407

Email: info@aircargo.nl

KvK nummer: 34251536
BTW nummer: NL816027821.B01
Rekeningnummer: NL62 RABO 0333 0620 19
SWIFT ABN: RABONL2U

Postadres
Postbus 216,
2130 AE Hoofddorp

Kantoor
Airborne Avenue 59,
2133 LV Hoofddorp

  • KvK nummer: 34251536
  • BTW nummer: NL816027821.B01
  • IBAN: NL62 RABO 0333 0620 19
  • SWIFT: RABONL2U
AirCargo.nl © 2019
Privacyverklaring
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram