Export

Export

Aircargo.nl regelt de export van uw goederen. Wat de inhoud of de frequentie van uw zending ook is, wij regelen de export naar iedere bestemming. Aangezien wij geen verplichtingen hebben ten aanzien van luchtvaartmaatschappijen of agenten, kunnen wij de altijd de beste partij kiezen voor uw export. Door scherpe afspraken met diverse luchtvaartmaatschappijen, bieden wij u altijd de beste oplossing voor de export van uw goederen. Daarnaast werken wij met korte lijnen en kan u uw zending volgen via live tracking door milestones; van begin tot eindpunt.

Dagelijks staan wij klaar om uw perishables, Pharma, grote machines, palletpartijen, kleine pakketten of huisraad te exporteren. Ook voor het afhalen van goederen - binnen heel Europa - kunt u op ons rekenen. Hiervoor gebruiken wij onze eigen vervoersmogelijkheden, maar werken tevens nauw samen met gerenommeerde transporteurs uit ons netwerk.

Naast het zorgvuldig transporteren van uw goederen verzorgen wij tevens alle uitklaringen, transitdocumenten en douane-uitgiften. Onze douanespecialisten verwerken deze snel, zorgvuldig en volledig conform wet- en regelgeving.

Vanaf het moment dat wij uw goederen aannemen, houden wij de vracht scherp in de gaten; dit doen wij met de groots mogelijke zorg alsof zij van onszelf zijn. Via live tracking kunt u uw zending nauwlettend volgend. Mocht er zich ergens in het traject nog onverhoopt een probleem voordoen, dan lossen wij dat zo snel mogelijk op. Ook dat kenmerkt de dienstverlening van Aircargo.nl.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact met onze opdrachtgevers staat bij ons centraal. Wij geloven in korte lijnen. De diverse specialistenteams van Aircargo.nl informeren elkaar voortdurend over de voortgang van zendingen en het contact met de opdrachtgevers, zodat er continu snel kan worden gehandeld en u voortdurend op de hoogte blijft.

Betrouwbaar

Wij hebben geen enkele verplichting ten aanzien van de luchtvaartmaatschappijen, rederijen of agenten. Hierdoor zijn wij vrij in het kiezen van de luchtvaartmaatschappij of rederij die het meest geschikt is voor uw zending. Wij zorgen altijd voor de meest optimale en slimste oplossingen.

Wilt u goederen exporteren, zoals bijvoorbeeld perishables? Neem dan vrijblijvend contact op met Aircargo.nl. U kunt ons mailen via info@aircargo.nl of bellen naar +31 (0)88 088 2407.

Aircargo.nl is een onafhankelijke, logistieke dienstverlener en hebben geen enkele verplichting ten aanzien van luchtvaartmaatschappijen of agenten. Of het nu gaat om weg- of luchtvrachttransport; wij bieden u de meest optimale oplossingen tegen de meest gunstige condities en verzorgen uw vracht met de nodige zorg en aandacht en zorgen dat deze snel op de bestemming wordt geleverd.

The smartest solutions for the best value

Neem contact op

Aircargo.nl

Postadres
Postbus 216, 2130 AE Hoofddorp

Sales & Finance
Jacobus spijkerdreef 254, 2132 PZ Hoofddorp

Operations & Customs
Airborne Avenue 59, 2133 LV Hoofddorp

Telefoon: +31 88-0882407

Email: info@aircargo.nl

KvK nummer: 34251536
BTW nummer: NL816027821.B01
Rekeningnummer: NL62 RABO 0333 0620 19
SWIFT ABN: RABONL2U

Postadres
Postbus 216,
2130 AE Hoofddorp

Kantoor
Airborne Avenue 59,
2133 LV Hoofddorp

  • KvK nummer: 34251536
  • BTW nummer: NL816027821.B01
  • IBAN: NL62 RABO 0333 0620 19
  • SWIFT: RABONL2U
AirCargo.nl © 2019
Privacyverklaring
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram