vliegtuig

Onze diensten

Aircargo.nl bieden u diverse geweldige diensten.

vliegtuig

Export

Aircargo.nl kan voor elke vracht en elke bestemming steeds de beste oplossing bieden.

Meer info

vliegtuig

Import

Aircargo.nl regelt de import van uw goederen van deur tot deur.

Meer info

vliegtuig

Douane

Aircargo.nl treedt op als uw persoonlijke, onafhankelijke douane-agent.

Meer info

vliegtuig

Track & Trace

Aircargo.nl biedt u volledige Track & Trace mogelijkheden.

Meer info

vliegtuig

Warehousing

Aircargo.nl biedt warehousing voor de opslag van uw goederen.

Meer info

 

Export

Bij Aircargo.nl gaan wij graag de uitdaging aan om al uw export producten te vervoeren. perishables, grote machines, kleine pakketjes, huisraad, etc. Wat de inhoud en frequentie van uw zending ook is, wij gaan de uitdaging graag aan.

Uw goederen behandelen wij met de grootst mogelijke zorg. Alsof zij van onszelf zijn.

 

Import

Bij Aircargo.nl zorgen wij voor de volledige afhandeling van geimporteerde goederen voor vele internationale klanten. Naast het inklaren leveren wij de goederen ook op bestemming af. Naast ons eigen vervoer, wordt er ook gebrukt gemaakt  van gerenommeerde transporteurs uit ons netwerk. Deze transporteurs leveren goederen door heel Europa.

Doet zich onverhoopt ergens in het traject een probleem voor, dan lossen wij dat zo snel mogelijk voor u op. Ook dat kenmerkt de dienstverlening van Aircargo!

 

Douane

Bij Aircargo.nl staan wij u bij als onafhankelijk douaneagent. Wij verzorgen voor u alle in- en uitklaringen, transitdocumenten en alle andere mogelijke douaneaangiften. Snel, accuraat en volledig conform wet- en regelgeving. Voor al uw import- en exportzendingen door de lucht, maar steeds vaker ook wegtransport.

Aircargo.nl voldoet aan alle vereisten welke de douane stelt om zodoende al uw Douane zaken snel en vakkundig  af te handelen.

 

Warehousing

Bij Aircargo.nl bieden wij warehousing aan voor de opslag van uw goederen. Naast het opslaan van goederen bieden wij ook de service van van het ompakken, labelen retour, orderpicking en uiteraard het zorgvuldig bijhouden van uitgaande goederen

 

Wij gaan veel verder dan alleen het opslaan van goederen.