Customs

Het transporteren van uw goederen over de grenzen naar hun plaats van bestemming is ons werk. Als logistiek bedrijf dat al sinds jaren een rol op de internationale markt speelt, is Aircargo.nl bekend met de wet- en regelgeving van de douane in diverse landen. Wij kennen de uitgebreide bepalingen van wereldwijde douaneregels en zijn bekend met autoriteiten op het gebied van in- en uitklaring.

Aircargo.nl is gecertificeerd als AEO (authorized economic operator). Dit betekent dat wij wereldwijd samenwerken met beveiligingsgerelateerd douanebeheer. Wij verzorgen alle in- en uitklaringen, transitdocumenten en alle andere mogelijke douaneaangiften.

Onze efficiënte hoogwaardige verwerking van alle douaneformaliteiten worden afgehandeld door onze douanespecialisten, hetgeen u veel tijd en kosten bespaart.

Aircargo.nl faciliteert uw zendingen door een nauwkeurige voorbereiding van alle benodigde documenten voor douane en autoriteiten.

Postal address
P.O.Box 216,
2130 AE Hoofddorp,
The Netherlands

Sales & Finance
Jacobus spijkerdreef 254,
2132 PZ Hoofddorp,
The Netherlands

Operations & Customs
Airborne Avenue 59,
2133 LV Hoofddorp,
The Netherlands

  • Chamber of Commerce number: 34251536
  • VAT number: NL816027821.B01
  • Account Number: NL62 RABO 0333 0620 19
  • SWIFT: RABONL2U
AirCargo.nl © 2019
Privacy declaration
phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram