Zeevervoer

Grote partijen wereldwijd vervoeren; de beste optie is vaak zeevervoer. Na onze divisies Luchtvracht transport en Wegtransport breidt ook onze Zeevervoer unit uit. Dat kan alleen door kwaliteit werk te leveren en afspraken na te komen.

Onze expertise

- Transport van zeecontainers ( alle types )
- Opmaak douanedocumenten uitvoeraangifte en invoeraangifte

Wereldwijd worden er jaarlijks miljoenen zeecontainers vervoerd, volle 20ft of 40ft. Aircargo werkt wereldwijd samen met rederijen en agenten. Op die manier kunnen wij ervoor zorgen dat uw lading snel en conform de regels wordt vervoerder. Uiteraard doen wij dat tegen scherpe tarieven.

Wij hebben ervaren en geleerd dat korte communicatielijnen het beste werken. Vandaar dat wij sterven naar vaste contactpersonen. U maakt uw wensen en eisen kenbaar, wij maken het waar.

Onze mensen zijn op de hoogte van de specifieke eigenschappen van rederijen en de routes die ze varen. Ook kunnen wij combinaties voor u realiseren wanneer u goederen overzee wilt vervoeren, maar daar geen container mee kunt vullen. Wij consolideren uw zending samen met andere partijen die naar dezelfde haven moeten. U betaalt dan een deel van de kosten; alleen dat gedeelte wat u gebruikt. Dit houdt in dat u niet de gehele container betaalt, maar slechts dat gedeelte dat u gebruikt
Aircargo.nl is een onafhankelijke luchtvrachtexpediteur. Dat betekent dat wij geen enkele verplichting hebben ten aanzien van welke luchtvaartmaatschappij dan ook. Daarom zijn we steeds in staat om u een optimale oplossing te bieden onder de op dat moment meest gunstige condities.

“The tougher it gets the better we are”

Een sterk team
Onder leiding van Carl Haspels maakt Aircargo een gezonde groei door. Carl is een jonge ondernemer die zijn sporen heeft verdiend in de logistiek. Met een professioneel netwerk worden opdrachtgevers uit de hele wereld bediend. Zijn motto is ‘geen opdracht te moeilijk’. Ongeacht de wijze van vervoer, door de lucht, over de weg of over zee, staan kwaliteit, service en een scherp tarief voorop.

Kernwaarden
Het team van Aircargo werkt vanuit dezelfde spirit. Met elkaar hebben ze de kernwaarden voor het bedrijf ontwikkeld en worden deze waar mogelijk kenbaar gemaakt of toegepast. Lees hier de kernwaarden

Zeevervoer

"AirCargo denkt mee en komt proactief met voorstellen om het project tot een succes te maken. Een fijne samenwerking."

Carl Haspels
CEO, AirCargo

Customs

Met douanedoc.com bieden wij exportbedrijven de mogelijkheid om snel en uiterst voordelig uitvoeraangiftes te verwerken. Een e-mail sturen met uw gegevens is voldoende, u ontvangt per omgaande het kant-en-klare uitvoerdocument.

Meer informatie
Customs control

Neem contact op

Aircargo
Postadres: Postbus 216, 2130 AE Hoofddorp
Bezoekadres: Jacobus spijkerdreef 254, 2132PZ Hoofddorp

Goederenafleverpunt: Bijlmermeerstraat 30, 2131HC, Hoofddorp

Telefoon: +31 88-0882407

Email: info@aircargo.nl
KvK nummer: 34251536
BTW nummer: NL816027821.B01
Rekeningnummer: NL62 RABO 0333 0620 19
SWIFT ABN: RABONL2U
 • Postadres:
 • Postbus 216
 • 2130 AE Hoofddorp
 • Bezoekadres:
 • Jacobus spijkerdreef 254
 • 2132 PZ Hoofddorp
 • Goederenafleverpunt:
 • Bijlmermeerstraat 30
 • 2131 HC Hoofddorp
 • KvK nummer: 34251536
 • BTW nummer: NL816027821.B01
 • IBAN: NL62 RABO 0333 0620 19
 • SWIFT: RABONL2U
AirCargo.nl © 2019
Privacyverklaring
phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram