Vacature Chauffeur

Ben jij op zoek naar een baan met eigen verantwoordelijkheid en een hoge mate van zelfstandigheid? Wil je werken bij een organisatie die volop in beweging is en waar je de ruimte krijgt om mee te denken en door te groeien? Wil jij onderdeel zijn van een internationaal bedrijf in een jong teammetgedreven en energieke specialisten? ‘ja’? Lees dan verder!

Doel van de functie

Je bent als chauffeur samen met je collega’s verantwoordelijk voor de dagelijkse afhandelingen van de luchtvracht zendingen. Tevens begeleid je de inkomende goederen, voorziet de zendingen van de benodigde papieren en maakt de zendingen verzendklaar om deze vervolgens aan te leveren op Schiphol.

 

Dit ben jij

  • Representatief, sociaal en communicatief vaardig
  • Je bent fysiek fit
  • Je bent flexible ingesteld
  • in het bezit van rijbewijs C en code 95
  • Je bent service gericht

Uiteraard belonen wij je met een goed salaris, reiskosten vergoeding en bieden ruime ontwikkelingsmogelijkheden waardoor er ook weer doorgroeimogelijkheden ontstaan.

Solliciteren?

Ben jij na het lezen van bovenstaande vacature enthousiast geworden? Denk je dat jij de juiste persoon bent om ons bedrijf te komen versterken, stuur dan jouw motivatiebrief en CV voorzien van een pasfoto naar: leslie@aircargo.nl