Aircargo is een allround logistiek dienstverlener. Via ons netwerk kunt u uw zendingen, deelpartijen en volle wagenladingen snel en betrouwbaar naar iedere bestemming in Europa versturen. Onze chauffeurs hebben de juiste diploma’s en certificaten. Tijdens onze transporten bent u zeker van optimale veiligheid en een snelle, correcte afhandeling tegen scherpe tarieven.

Spoed

Aircargo rijdt met eigen wagen en maakt gebruik van wagen van het wagenpark van collega’s binnen een professioneel netwerk. Wij transporteren op afspraak, binnen een normale tijdsduur, maar ook als het op spoedzendingen gaat.

Betaling en controle

Aircargo regelt namens u vrachtbetalingen en controles van vrachtbrieven. U bent verzekerd van optimale service, van ophalen tot aflevering. Van grote partijen tot projectladingen, ongeacht maten en gewicht.

ONZE DIENSTEN.

Een overzicht van al onze diensten op een rij.

Aircargo.nl is een onafhankelijke luchtvrachtexpediteur. Dat betekent dat wij geen enkele verplichting hebben ten aanzien van welke luchtvaartmaatschappij dan ook. Daarom zijn we steeds in staat om u een optimale oplossing te bieden onder de op dat moment meest gunstige condities.

 

Een sterk team

Onder leiding van Carl Haspels maakt Aircargo een gezonde groei door. Carl is een jonge ondernemer die zijn sporen heeft verdiend in de logistiek. Met een professioneel netwerk worden opdrachtgevers uit de hele wereld bediend. Zijn motto is ‘geen opdracht te moeilijk’. Ongeacht de wijze van vervoer, door de lucht, over de weg of over zee, staan kwaliteit, service en een scherp tarief voorop.

Kernwaarden

Het team van Aircargo werkt vanuit dezelfde spirit. Met elkaar hebben ze de kernwaarden voor het bedrijf ontwikkeld en worden deze waar mogelijk kenbaar gemaakt of toegepast.

Lees hier de kernwaarden

“Aircargo denkt mee en komt proactief met voorstellen om het project tot een succes te maken. Een fijne samenwerking.”

Carl Haspels

CEO, AirCargo

Customs

Met douanedoc.com bieden wij exportbedrijven de mogelijkheid om snel en uiterst voordelig uitvoeraangiftes te verwerken. Een e-mail sturen met uw gegevens is voldoende, u ontvangt per omgaande het kant-en-klare uitvoerdocument.

Emailverzoek via de site

Aircargo

Postadres: Postbus 216, 2130 AE Hoofddorp
Bezoekadres: Jacobus spijkerdreef 254, 2132PZ Hoofddorp

Goederenafleverpunt: Bloemenveiling Aalsmeer,
Legmeerdijk 313, 1431 GB Aalsmeer C001-17D

Telefoon: +31 88-0882407
Fax: +31 297-365338
Email: info@aircargo.nl
KvK nummer: 34251536
BTW nummer: NL816027821.B01
Rekeningnummer: NL18 ABNA 0505 1877 79
SWIFT ABN: ABNANL2A

Telefoon: +31 88-0882407