Inside Sales specialist                                                        

Ben jij op zoek naar een baan met eigen verantwoordelijkheid en een hoge mate van zelfstandigheid? En wil je werken bij een organisatie die volop in beweging is en waar je de ruimte krijgt om mee te denken en door te groeien? Wil jij een jong team van gedreven en energieke Specialisten helpen om gezamenlijk het bedrijf naar het volgende niveau brengen? Drie keer ‘ja’? Lees dan verder!

Het bedrijf

Aircargo.nl is een jong, dynamisch en niet al te groot bedrijf, is opgericht in 2004 en heeft als specialisatie luchtvracht maar houdt zich ook bezig met zeevracht en douane afhandelingen van zowel import als export.

Doel van de functie

Je gaat je bezighouden met het verwerken van alle inkomende aanvragen van nieuwe en bestaande relaties uiteraard zorg je voor adequate opvolging van alle afgegeven offertes. De functie is veelomvattend, want ook heb je contact met vliegtuigmaatschappijen waar wij zaken mee doen om prijzen op te vragen en ruimtes in te boeken.

Dit ben jij 

Een zeer commerciële, analytische, stressbestendige en resultaatgerichte persoonlijkheid! Je hebt aantoonbare affiniteit met verkoop. Je hebt al de nodige ervaring met sales vanuit de binnendienst. Jij vindt het leuk om kansen te creëren en om met de hele organisatie samen te werken als een team. Je bent in staat om buiten de gebaande paden te zoeken naar creatieve oplossingen en je geniet ervan als je aan het eind van de dag je kwaliteiten hebt kunnen gebruiken! Je bent een verkooptalent, creatief en volhardend. Ook heb je sterke sociale vaardigheden je hebt een sterke persoonlijkheid en bent communicatief zeer vaardig.

Verder heb je minimaal.

  • Een afgeronde mbo-opleiding (liefst in een commerciële, logistieke of economische richting)
  • Affiniteit met logistiek
  • Twee jaar relevante sales ervaring binnen een dienstverlenende omgeving
  • De beschikbaarheid van 40 uur per week (5 dagen)
  • Vaardigheid in het gebruik van geautomatiseerde systemen
  • Een flexibele instelling
  • Goede taalvaardigheid in het Engels (spreken en schrijven)

Solliciteren?

Ben jij na het lezen van bovenstaande vacature enthousiast geworden? Denk je dat jij de juiste persoon bent om ons bedrijf te komen versterken, stuur dan jouw motivatiebrief en CV voorzien van een pasfoto naar: carl@aircargo.nl