Chauffeur  

Ben jij op zoek naar een baan met eigen verantwoordelijkheid en een hoge mate van zelfstandigheid? Wil je werken bij een organisatie die volop in beweging is en waar je de ruimte krijgt om mee te denken en door te groeien? Wil jij onderdeel zijn van een internationaal bedrijf in een jong team met gedreven en energieke specialisten?  ‘ja’? Lees dan verder!

Doel van de functie

Je bent als chauffeur samen met je collega’s verantwoordelijk voor de dagelijkse afhandelingen van de luchtvrachtzendingen. Tevens begeleid je de inkomende goederen, voorziet de zendingen van de benodigde papieren en maakt de zendingen verzendklaar om deze vervolgens aan te leveren op Schiphol.

Dit ben jij 

Een flexibele, stressbestendige en resultaatgerichte persoonlijkheid! Geen 9-5 mentaliteit en ook bereid om, wanneer nodig, in de weekenden zendingen aan te leveren.

Verder heb je minimaal…

  • Je bent minimaal een jaar in het bezit van rijbewijs B
  • In bezit van rijbewijs C en code 95 (of bereid om deze te halen)
  • Goede taalvaardigheid in de Nederlandse taal
  • Het leuk vindt om in beweging te zijn
  • Je hebt een servicegerichte instelling, bent behulpzaam en staat klanten goed te woord

Solliciteren?

Ben jij na het lezen van bovenstaande vacature enthousiast geworden? Denk je dat jij de juiste persoon bent om ons bedrijf te komen versterken, stuur dan jouw motivatiebrief en CV voorzien van een pasfoto naar: leslie@aircargo.nl