Inside Freight Specialist   

Ben jij op zoek naar een baan met eigen verantwoordelijkheid en een hoge mate van zelfstandigheid? Wil je werken bij een organisatie die volop in beweging is en waar je de ruimte krijgt om mee te denken en door te groeien? Wil jij onderdeel zijn van een internationaal bedrijf in een jong team met gedreven en energieke specialisten?  ‘ja’? Lees dan verder!

Doel van de functie

De werkzaamheden voor deze functie bestaan uit het onderhouden van contact met onze vaste klanten, leveranciers, transporteurs, airlines en de douane. Dagelijks zul je vliegtuigzendingen boeken en controleren of deze op de tijd zijn vertrokken.Samen met je directe collega’s ben je het aanspreekpunt voor onze relaties, eigenlijk ga je onze klanten ontzorgen voor de zendingen welke bij ons zijn ondergebracht,  het is een veelzijdige functie met veel afwisseling en elke dag is weer anders.   Onze relaties zijn over de gehele wereld gevestigd en daarom hebben wij flexibele werktijden en de mogelijkheid om vanuit huis te werken .

Dit ben jij 

Wij zoeken een stressbestendige en resultaatgerichte persoonlijkheid met een grote verantwoordelijkheid . Je hebt aantoonbare ervaring met logistiek/luchtvracht. Je hebt al de nodige ervaring met expeditie en je bent toe aan de volgende stap in je carrière.

Jij vindt het leuk om kansen te creëren en om met de hele organisatie samen te werken als een team. Je bent in staat om buiten de gebaande paden te zoeken naar creatieve oplossingen en je geniet ervan als je aan het eind van de dag je kwaliteiten hebt kunnen gebruiken! Je bent een logistiek talent  en bovendien communicatief vaardig in Nederlands en Engels.

Uiteraard belonen wij je met een goed salaris, reiskosten vergoeding en bieden ruime ontwikkelingsmogelijkheden waardoor er ook weer doorgroeimogelijkheden ontstaan.

Verder heb je minimaal…

  • Een afgeronde mbo-opleiding (bijvoorbeeld in een logistieke of economische richting)
  • Twee jaar relevante ervaring binnen een logistieke omgeving
  • De beschikbaarheid van 40 uur per week (5 dagen)
  • Vaardigheid in het gebruik van geautomatiseerde systemen
  • Een flexibele instelling

Solliciteren?

Ben jij na het lezen van bovenstaande vacature enthousiast geworden? Denk je dat jij de juiste persoon bent om ons bedrijf te komen versterken, stuur dan jouw motivatiebrief en CV voorzien van een pasfoto naar: carl@aircargo.nl