werkvloer
vliegtuig

Warehousing

Wilt u uw goederen goed en veilig opslaan? Ook hierbij kan Aircargo van dienst zijn. Van kleine tot grote goederen, de mogelijkheden zijn groot. Naast het opslaan van goederen, bieden wij nog meer diensten aan, zoals ompakken, het labelen van retouren, order picking en de coördinatie van uw uitgaande goederen. Het hele totaalpakket dus.

Service

Goede service vinden wij heel erg belangrijk. Het komt regelmatig voor dat onze klanten aanvullende wensen hebben, bijvoorbeeld een extra sticker op de goederen geplakt hebben. Ook dit vormt voor ons geen probleem. Indien u wenst, sturen wij een foto van uw goederen, zodat u zelf kunt zien dat alle goederen goed verpakt en gelabeld zijn. Wij zien dat gewoon als extra service.

Aanspreekpunt

Omdat wij een klein bedrijf zijn, krijgt u snel contact met ons. Maar andersom kunnen wij u bij eventuele problemen ook snel inlichten. U krijgt één persoon als aanspreekpunt toegewezen die het hele proces begeleidt. Deze persoon kan al uw vragen beantwoorden en houdt u bovendien op de hoogte van het hele proces.

Wilt u goederen opslaan? Neem dan vrijblijvend contact op met Aircargo. U kunt ons mailen op info@aircargo.nl of bellen naar +31 (0) 88 088 2407.

vliegtuig

Export

Aircargo.nl kan voor elke vracht en elke bestemming steeds de beste oplossing bieden.

Meer info

vliegtuig

Import

Aircargo.nl regelt de import van uw goederen van deur tot deur.

Meer info

vliegtuig

Douane

Aircargo.nl treedt op als uw persoonlijke, onafhankelijke douane-agent.

Meer info

vliegtuig

Track & Trace

Aircargo.nl biedt u volledige Track & Trace mogelijkheden.

Meer info

vliegtuig

Warehousing

Aircargo.nl biedt warehousing voor de opslag van uw goederen.

Meer info