Zeevracht transport

Ook voor zeevracht kunt u bij Aircargo terecht. Ondanks dat onze naam het niet zegt, transporteren wij ook over zee. Als u goedkoper wilt transporteren en als uw zending geen haast heeft, dan is dit een goede optie.

Veilige transport

Aircargo is aangesloten bij diverse internationale netwerken. Deze netwerken bestaan uit geselecteerde agenten die een strenge screening hebben gehad. Hierdoor is de kwaliteit van het netwerk en de agenten altijd hoog. U bent ervan verzekerd dat de transport veilig verloopt.

Contact

Service en contact staan bij ons hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden van alles, daarom informeren wij u zodra uw zending is vertrokken, en kunt u uw zending online traceren. Ons Track ’n Trace-systeem zorgt ervoor dat u uw zending tot in de details kunt volgen. Mocht er sprake zijn van een vertraging, dan nemen wij gelijk contact op met u.

Wilt u er verzekerd van zijn dat uw goederen veilig via zeevracht getransporteerd worden? Neem dan vrijblijvend contact op met Aircargo. U kunt ons mailen op info@aircargo.nl of bellen naar +31 (0)297 365 339.