Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf dat uw perishables kan exporteren vanaf Schiphol? Dan bent u bij Aircargo op het juiste adres.
Bij perishables, zoals bloemen en planten, is het van belang dat ze op tijd op bestemming aankomen, zodat de zending zo vers mogelijk blijft. Wij zorgen ervoor dat de zending zo snel mogelijk ingeboekt en verzonden wordt, zodat de versheid van uw perishables optimaal blijft.

Specialist

Aircargo is de afgelopen jaren uitgegroeid tot specialist in de exportafhandeling van bloemen en planten. Met ruime koel- en terugkoelingsfaciliteiten blijven uw bloemen en planten gegarandeerd vers. Ook regelen wij de douane-inklaringen, transitdocumenten en de benodigde douane-aangiften voor uw zending.

Goede connectie

Of u nu eenmalig of dagelijks perishables wilt exporteren, wij regelen dit met zorg. Aircargo beschikt over een goed netwerk met veel luchtvaartmaatschappijen, waardoor wij uw perishables naar iedere buitenlandse bestemming kunnen vervoeren. Daarnaast zorgen wij ervoor dat u een zo scherp mogelijk tarief krijgt. Juist door onze goede connecties met de luchtvaartmaatschappijen, kunnen wij een zo gunstig mogelijke prijs aanbieden.

Onze voordelen op een rijtje:

  • Iedere buitenlandse bestemming mogelijk
  • Goed contact met alle luchtvaartmaatschappijen die vanuit Nederland opereren
  • Klein bedrijf, korte lijnen, dus snel contact
  • Het hele proces van perishables exporteren wordt door een groep specialisten gedaan, u heeft altijd een specialist als aanspreekpunt

Wilt u weten wat wij voor de export van uw perishables kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met Aircargo. U kunt ons mailen op info@aircargo.nl of bellen naar +31 (0)297 365 339.