beluga airbus
vliegtuig

Export pallets

Wilt u goederen op pallets exporteren? Aircargo regelt dit vliegensvlug voor u. Doordat wij goede afspraken hebben met alle luchtvaartmaatschappijen die vanuit Nederland opereren, bieden wij u de beste service voor de scherpste prijs.

Meer dan export alleen

Wij gaan verder dan het exporteren van uw palletgoederen. Om het plaatje compleet te maken, verzorgen wij ook alle in- en uitklaringen, transitdocumenten en benodigde douane-aangiften. Het hele totaalpakket dus.

Notification

Natuurlijk wilt u soms weten hoe het met uw zending is gesteld. Wij informeren u altijd als de vlucht is vertrokken. Daarnaast informeren wij u als uw verzending eventueel vertraagd is. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Scherp tarief

Omdat Aircargo in goed contact staat met veel airlines op Schiphol, is de kans groter dat er ruimte wordt vrijgemaakt voor uw pallets. Bovendien wordt het tarief zo scherp mogelijk gemaakt, zodat u nooit te veel betaalt.

Wilt u palletgoederen snel en tegen een scherp tarief exporteren ? Neem dan vrijblijvend contact op met Aircargo. U kunt ons mailen op info@aircargo.nl of bellen naar +31 (0)297 365 339.