beluga airbus
vliegtuig

Export grote machines

Bij de export van grote machines komt veel kijken. U wilt dat dit zorgvuldig en snel gebeurt. Daarnaast wilt u een redelijke prijs betalen. Aircargo heeft veel ervaring met het exporteren van grote machines.

Zorgvuldig verzenden

Aircargo onderhoudt goed contact met verschillende airlines. Hierdoor weten wij zeker dat de betreffende airlines uw machines zorgvuldig zullen verzenden. Daarnaast wordt er altijd een scherp tarief gerekend, waardoor u niet te veel betaalt.

Eén aanspreekpunt

Bij Aircargo vinden wij het belangrijk dat u snel contact met ons kan opnemen als u eventuele vragen hebt. Daarom is er altijd één persoon die uw aanspreekpunt is en dus het hele proces voor u voltooid. Al onze medewerkers zijn opgeleid om het hele exportproces te organiseren en kunnen dus al uw vragen beantwoorden.

Waar dan ook ter wereld

Omdat Aircargo bij een aantal internationale netwerken is aangesloten, bent u ervan verzekerd dat de export veilig verloopt. Via Aircargo is het mogelijk uw zending overal ter wereld door-to-door af te leveren. Wij maken hierbij gebruik van ons eigen vervoer, maar ook van gerenommeerde transporteurs uit ons netwerk.

Bent u van plan grote machines te exporteren? Neem dan vrijblijvend contact op met Aircargo. U kunt ons mailen op info@aircargo.nl of bellen naar +31 (0)297 365 339.