beluga airbus
vliegtuig

Export diepvriesproducten

Export diepvriesproducten

Wilt u diepvriesproducten exporteren? Aircargo regelt dit voor u. U wilt natuurlijk niet dat deze producten te warm worden en bederven. Bij Aircargo bent u op de juiste plek, want wij houden uw zending nauwlettend in de gaten. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw diepvriesproducten bevroren aankomen op bestemming.

Vluchtinformatie

Wij informeren u zodra uw vlucht is vertrokken. Heeft uw vlucht vertraging? Ook dan zullen wij contact met u opnemen. Zo weet u in ieder geval waar u aan toe bent. Persoonlijk contact met onze klanten vinden wij belangrijk. Daarom zullen wij er altijd zijn als u een vraag heeft.

Goed contact

Aircargo heeft goed contact met alle airlines die vanuit Schiphol opereren. Hierdoor kunnen wij last minute vaak nog iets voor u regelen. Bovendien betaalt u een eerlijke prijs. Omdat wij een klein bedrijf zijn met relatief weinig medewerkers, kan iedere medewerker alle taken vervullen. U krijgt standaard één persoon als aanspreekpunt toegewezen, die u door het hele proces zal begeleiden. Dat is wel zo betrouwbaar.

Wilt u er verzekerd van zijn dat uw diepvriesproducten bevroren aankomen op bestemming? Neem dan vrijblijvend contact op met Aircargo. U kunt ons mailen op info@aircargo.nl of bellen naar +31 (0)297 365 339.