export
vliegtuig

Export

Uw goederen behandelen wij met de grootst mogelijke zorg. Alsof zij van onszelf zijn.

U wilt perishables exporteren, of grote machines, palletpartijen, kleine pakketjes, huisraad… Eenmalig of dagelijks. Wat de inhoud en frequentie van uw zending ook is, wij organiseren het voor u. Naar iedere buitenlandse bestemming. Daartoe hebben wij scherpe afspraken gemaakt met alle luchtvaartmaatschappijen die vanuit Nederland opereren. Zodat we u voor elke vracht en elke bestemming steeds de beste oplossing kunnen bieden.

Ook voor ophalen van uw goederen kunt u bij ons terecht. Binnen geheel Europa. Daarvoor maken we gebruik van ons eigen vervoer, maar ook van gerenommeerde transporteurs uit ons netwerk.

Wij verzorgen eveneens alle uitklaringen, transitdocumenten en alle andere mogelijke douane-aangiften. Snel, zorgvuldig en volledig conform wet- en regelgeving.

Uw goederen behandelen wij met de grootst mogelijke zorg. Alsof zij van onszelf zijn. Vanaf het moment dat wij uw goederen aannemen, houden wij ze daarom scherp in de gaten. Wilt u met ons meekijken? Via deze website kunt u uw zending en de status daarvan te alle tijden volgen. Doet zich onverhoopt ergens in het traject een probleem voor, dan lossen wij dat zo snel mogelijk voor u op. Ook dat kenmerkt de dienstverlening van Aircargo.nl!

Meer over cargo export

Wilt u meer weten over onze exportservice of heeft u een specifieke vraag? Stuur dan een email naar info@aircargo.nl of bel naar +31 (0)297 365 339. Onze specialisten beantwoorden uw vraag zo snel en goed mogelijk.

Wilt u gebruikmaken van onze exportservice? Vul dan het offerteformulier in op deze pagina. U ontvangt per omgaande een vrijblijvende offerte.

vliegtuig

Export

Aircargo.nl kan voor elke vracht en elke bestemming steeds de beste oplossing bieden.

Meer info

vliegtuig

Import

Aircargo.nl regelt de import van uw goederen van deur tot deur.

Meer info

vliegtuig

Douane

Aircargo.nl treedt op als uw persoonlijke, onafhankelijke douane-agent.

Meer info

vliegtuig

Track & Trace

Aircargo.nl biedt u volledige Track & Trace mogelijkheden.

Meer info

vliegtuig

Warehousing

Aircargo.nl biedt warehousing voor de opslag van uw goederen.

Meer info