douane
vliegtuig

Douane

Wij verzorgen voor u alle in- en uitklaringen, transitdocumenten en alle andere mogelijke douaneaangiften. Snel, accuraat en volledig conform wet- en regelgeving. Voor al uw import- en exportzendingen door de lucht, maar steeds vaker ook wegtransport.

Wij verzorgen voor u alle in- en uitklaringen, transitdocumenten en alle andere mogelijke douaneaangiften. Snel, accuraat en volledig conform wet- en regelgeving. Voor al uw import- en exportzendingen door de lucht, maar steeds vaker ook voor wegtransport.

Uw documenten maken wij elektronisch op en sturen wij als PDF-bestand naar u toe. Documenten kwijt? Geen nood, via deze website kunt u 24 uur per dag al uw documenten opvragen, inzien en uitprinten.

 

Wij zijn wettelijk verplicht om alle documenten gedurende zeven jaar te bewaren. Onze professionals zijn zich terdege bewust van de vertrouwelijkheid van uw gegevens. U kunt er dan ook van op aan dat uw gegevens nooit ter beschikking zullen worden gesteld aan derden.

Wilt u meer weten over onze douaneservice of heeft u een specifieke vraag? Stuur dan een email naar info@aircargo.nl of bel naar +31 (0) 88 088 2407. Onze specialisten beantwoorden uw vraag zo snel en goed mogelijk.

 

vliegtuig

Export

Aircargo.nl kan voor elke vracht en elke bestemming steeds de beste oplossing bieden.

Meer info

vliegtuig

Import

Aircargo.nl regelt de import van uw goederen van deur tot deur.

Meer info

vliegtuig

Douane

Aircargo.nl treedt op als uw persoonlijke, onafhankelijke douane-agent.

Meer info

vliegtuig

Track & Trace

Aircargo.nl biedt u volledige Track & Trace mogelijkheden.

Meer info

vliegtuig

Warehousing

Aircargo.nl biedt warehousing voor de opslag van uw goederen.

Meer info