Logo AirCargo

Full service import, export & customs

Aircargo.nl biedt u een breed scala aan specialisaties zoals: AOG, offshore, scheepsonderdelen,bloemen, planten, groente en uiteraard alle algemene transportdiensten.
vrachtwagen

Cargo by Road

Naar iedere wenselijke bestemming, gecontroleerd en te allen tijde bewaakt. Nationaal en internationaal met in achtneming van de regelgeving.
Meer info

klm

Cargo by Air

By AIR; reguliere goederen, perishables en groot materieel. Aircargo werkt samen met een netwerk van global airlines.
Meer info

schip

Cargo by Sea

Uw lading wordt snel en conform de regels over zee vervoerd tegen scherpe tarieven. Daarvoor werken wij wereldwijd samen met rederijen en agenten.
Meer info

world orange

Onze diensten.

Een overzicht van al onze diensten op een rij.

Aircargo.nl is een onafhankelijke luchtvrachtexpediteur. Dat betekent dat wij geen enkele verplichting hebben ten aanzien van welke luchtvaartmaatschappij dan ook. Daarom zijn we steeds in staat om u een optimale oplossing te bieden onder de op dat moment meest gunstige condities.

“The tougher it gets the better we are”

Een sterk team

Onder leiding van Carl Haspels maakt Aircargo een gezonde groei door. Carl is een jonge ondernemer die zijn sporen heeft verdiend in de logistiek. Met een professioneel netwerk worden opdrachtgevers uit de hele wereld bediend. Zijn motto is ‘geen opdracht te moeilijk’. Ongeacht de wijze van vervoer, door de lucht, over de weg of over zee, staan kwaliteit, service en een scherp tarief voorop.

Kernwaarden

Het team van Aircargo werkt vanuit dezelfde spirit. Met elkaar hebben ze de kernwaarden voor het bedrijf ontwikkeld en worden deze waar mogelijk kenbaar gemaakt of toegepast.

Lees hier de kernwaarden

vrachtschip zwart wit
“Aircargo denkt mee en komt proactief met voorstellen om het project tot een succes te maken. Een fijne samenwerking.” Carl Haspels

CEO, Aircargo

douane

Customs

Met douanedoc.com bieden wij exportbedrijven de mogelijkheid om snel en uiterst voordelig uitvoeraangiftes te verwerken. Een e-mail sturen met uw gegevens is voldoende, u ontvangt per omgaande het kant-en-klare uitvoerdocument.

Emailverzoek via de site

Aircargo

Postadres: Postbus 216, 2130 AE Hoofddorp
Bezoekadres: Jacobus spijkerdreef 254, 2132PZ Hoofddorp

Goederenafleverpunt: Bijlmermeerstraat 30, 2131HC,  Hoofddorp

Telefoon: +31 88-0882407

Email: info@aircargo.nl
KvK nummer: 34251536
BTW nummer: NL816027821.B01
Rekeningnummer: NL62 RABO 0333 0620 19
SWIFT ABN: RABONL2U

Telefoon: +31 88-0882407